Maar wel mooi!

“….dwars door het littekenweefsel. Man, het deed zeer…niet te kort. Maar wel mooi. Bij mijn navel voelde ik helemaal niet dat het er doorheen geschoten werd, maar daar..Man, het deed zeer. Voelde jij het bij je navel? Nee toch? Maar daar…echt wel! Man. En ontsteken. De troep die er uit kwam…niet te kort. Ik aan de slag met Sedum. En nu zei ze tegen me dat ik beter ook van die zoute troep kon gebruiken, weet je wel, die je in je neus moet spuiten als je verkouden bent? Maar nu doe ik het daar. Doet ook zeer, man. Maar wel mooi. Weet je, dinges, die heeft er een daar. Snap je? Ze zei dat ze het dan niet door het hele velletje doen of zo, alleen door het bovenste. Maar ik vroeg, hoe moet het er dan weer uit? Nou, zei dinges toen, dan maken ze een sneetje in dat onderste velletje, weet je wel? Ik ga het tegen niemand zeggen, niemand mag het weten maar ik denk dat ik het ook daar ga doen. Mooi man! Hee, ik moet zo wel effe naar de Etos om zo’n scheerding te kopen. Oke?”

Twee meiden in de trein, Almere – Amsterdam. 20 augustus.

Dit bericht is geplaatst in Almere, Humor, Leven, Schoonheid, Vrouwen met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Maar wel mooi!

 1. marco schreef:

  Afrekenen bij Appie, een gesprekje tussen twee kassa’s , afgelopen zaterdag:

  “Ga jij vanavond nog uit?”
  “Nee, ik ben nog bekaf van vorige week en ik moet morgen werken.”
  “Ga je nog steeds met die jongen die vroeger vlak bij mij woonde?”
  “Nee, want die vond dat ik lid moest worden van zo’n achterlijke klik…”
  “Nah, dat stelt toch niks voor zo’n klik. Stelletje watjes zijn het.”
  “Tah, een beetje jezelf inschrijven om met ze bevriend te mogen zijn. Ik ga toch niet mezelf inschrijven om iemands vriend te zijn, wat denkt die sukkel wel.”
  “Er kwam een keer zo’n watje op me af die zei dat het heel moeilijk was om bevriend met hem te raken, maar dat ie voor mij z’n best wilde doen om mij lid te maken van zijn klik.”
  “De Sukkelklik, zeker?”
  “Hah, iedereen had op een gegeven moment z’n klik. De Zwartebandklik, de Waterwijkklik, wat een zielige bedoeling zeg, die kliks.”
  “Precies, geef mij maar een normale jongen met hersens. Heeft u een Bonuskaart, dat is dan achtentachtig vijfentwintig. Spaart u koopzegels, wilt u zomerzegels?”

 2. Connie schreef:

  Misschien kunnen we een bizarre gesprekjes site oprichten?

 3. marco schreef:

  Een Generatiekloof-ste bedoel je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *