Fris en fruitig doet zeer

Vanochtend zag ik het weer langskomen in een tweet. Iemand die er fris en fruitig tegenaan ging.

Ik kan niet meer zo goed tegen fris en fruitig. Fris en fruitig doet pijn. Pijn omdat ik dan mijn broertje weer zie op zijn ziek/sterfbed. Vel over been maar tot in de puntjes verzorgd. Het was het enige dat hij nog had, zijn eigen lijf. Iedere dag als we hem gewassen hadden, ging er gel in zijn haartjes, lotion op zijn gezicht. ‘Zo, ik ben weer fris en fruitig,” zei hij dan. In de spiegel kijken deed hij niet meer. Te confronterend.

Dus als iemand zegt fris en fruitig te zijn, zie ik mijn broertje. Zo ziek. Fris en fruitig maakt me aan het huilen.

Dit bericht is geplaatst in Broertje, kanker, Liefde. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Fris en fruitig doet zeer

  1. Filip schreef:

    Ik vond fris en fruitig altijd al verdacht. Nu begrijp ik waarom.

  2. Ineens hoor ik deze uitdrukking vaker, nu ik jouw blog hierover gelezen heb. Hoe kan dat nou weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *