Er op en er onder

Lief en ik hangen op de bank met twee playboys. Nee, geen live boys helaas, maar de papieren versies. ‘Playboy: alles wat mannen boeit’ staat er op de cover. “Eigenlijk is het allemaal heel erg keurig,” zegt lief. “Soort vakantiekiekjes bijna,” beaam ik, terwijl ik kijk naar foto’s van een mooie playmate op het strand. “En, wat me opvalt, er zit overal haar op!”. “Er óp,” zegt lief deskundig. “Niet er onder…” Waar hij die deskundigheid over de nieuwste damesmodelletjes vandaan haalt, laat ik wijselijk maar even in het midden. Wat niet weet wat niet deert ten slotte. “O kijk, Anna Nicole Smith, maar die is toch dood?” zegt lief sullig. “Die foto’s zijn echt wel voor haar dood genomen hoor,” stel ik hem gerust. “Misschien moet ik me ook maar overal gaan scheren,” zegt lief. “Wat denk je?” “Ik denk dat ik dan penisangst krijg, lijkt me behoorlijk angstaanjagend, eerlijk gezegd. Op je hoofd gaat het al vanzelf, dus laat de rest maar zitten.”

To shave or not to shave. En zo ja, hoeveel dan? Ik ken mannen die behalve hun gezicht ook hun oksels scheren en hun borsthaar. Vrouwen zijn er wel uit wat ze wel en niet scheren. Het is niet er op en wel er onder. Bestaan er ook playgirls eigenlijk? De papieren versie? Met alles wat vrouwen boeit? Of zouden daar dan alleen nichten in handdoekjes in staan? Tijd voor De Ark, of misschien dit keer maar beter naar Scheltema…Tis wat. Waar je als moderne m/v niet al niet over na moet denken.

En dan al die methodes. Waxen bijvoorbeeld. Uitsluitend geschikt voor de superstoere m/v. Ik heb eens drie weken met een kale baan over mijn scheenbeen gelopen omdat ik na een strip niet meer verder durfde te waxen. Au! Maar in de week tussen genezing van de wondjes en het doorkomen van de stoppels, was het wel een mooi stuk been. Wat me deed denken aan de volgende video, die een paar jaar geleden ‘in’ was.

 

Dit bericht is geplaatst in Humor, Liefde, Mannen, Relatie, Vrouwen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *