Yes, we can…

_45175107_barack_familyWat een opluchting. Hij is het geworden en niet zo’n beetje ook. Oh, what a night. Met als slot een respectvolle, mooie speech van McCain. En de ontroerende, indrukwekkende overwinningsspeech van Obama. Wat me raakt is dat hij voortdurend we centraal stelt. Niet, yes I can maar yes, we can. Wat me ook raakt is dat vanaf januari die twee kleine, zwarte meisjes door het Witte Huis trippelen, spelend, zingend en kibbelend. Zodat de president er voortdurend aan herinnerd wordt waar het om gaat. De wereld ziet er weer ietsje beter uit.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Yes, we can…

 1. harry schreef:

  ‘Change’’is mijn vak.
  Van een training verwacht men resultaat. De aanbieders van trainingen hebben het nog eerder door dan de klant. De bureaus voor training en coaching adverteren in radioprogramma’s op de vroege ochtend. Zij weten dat menig luisteraar in de file over zijn loopbaan en zijn persoonlijke ontwikkeling mijmert. Met volle overtuiging voorspellen zij een “Change”.
  Als Barack Obama trainer zou zijn, dan opent hij met een speech. Hij roept “Change”, het volk antwoordt: “Yes, we can!” Dan moet het volk zich donders inspannen.
  Om in trainingen een change te halen, zal een trainer de deelnemers uitnodigen om op het puntje van de stoel te gaan zitten.
  Ik schrijf er een boekje over dat is bedoeld voor trainers. Zij kunnen met de methoden die ik in dit boek heb gezet, de deelnemers doen roepen: “Yes, I can!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *