Weer naar school

Zie ‘naar school’ dat ik eergisteren schreef. Mijn gevoel klopte blijkbaar:

Volkskrant

Planet

Dit bericht is geplaatst in Onderwijs, Politiek. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Weer naar school

  1. MC schreef:

    Naar aanleiding van jouw stukje heb ik de school van Jules gebeld. Ik heb gisteren samen met J zitten zwoegen op een werkstuk -geheel in het Engels geschreven. J zit toch al 5 maanden op HP en kent geen werkwoord en persoonsvormen. Mam wat is -jullie- in het Engels? Waar is de tijd gebleven van: Hi I am Peter. I live in London. etc.. Het nieuwe leren voelt voor mij als schilderen zonder handen. Sommigen kunnen er goed mee uit de voeten en leren misschien sneller, maar mijn Jules krijgt er onnodig stress van …..en ik ook.

  2. Connie Franssen schreef:

    Heel goed. Je moet er echt bovenop zitten als je wilt dat je kind in beeld blijft. Erg, maar waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *