Vrouwen versieren kun je leren!

Als, als ik nou single zou zijn, had ik het wel geweten. Dan was ik vandaag leuk naar de Real Man Conference gegaan. U leest het goed: de Real Man Conference. En waar gaan de Echte Mannen over Confereren? Over hoe ze vrouwen kunnen versieren. Onder leiding van toptrainers. ‘Leer het van de besten ter wereld!’ ‘Op het grootste event hierover ooit!’ Ronkt de site. Als single dame heb je natuurlijk een geweldige avond op de RMC. Je bent oefenmateriaal voor de hele conference, een enorme boost voor je ego!

Even verder lezen. ‘En vrouwen? Vrouwen willen versierd worden! …als het maar op de juiste manier gebeurt! Zij dromen van een echte man die hen zelfverzekerd het hoofd op hol brengt. Al die prachtige vrouwen wachten tot jij eindelijk eens in actie komt en initiatief neemt.’

Het staat er echt. Dames, maak jullie borsten maar nat. De Echte Man komt eraan. En iedere vrouw wil versierd worden, behalve zij die het nog niet weten. Je ziet het ook in de bierreclames. Mannen die bloemetjeshemd en schort van zich afscheuren, gekleed in berenvellen rennen ze door de ruige natuur. Op zoek naar bier. Of ze nemen eerst een duik in een wak in het ijs en gaan daarna op zoek naar bier. Of ze pissen in de bosjes terwijl jij in je blote jurkje kleumend staat te wachten op die eerste betoverende zoen. Dat pissen komt natuurlijk van het bier.

Van de week was ik bij mijn beste vriend van 36. Die gezien leeftijd en leefstijl helemaal tot de doelgroep van de marketing jongens hoort. Ze hebben hem gelukkig nog niet te pakken. Hij zette thee, trok een fles wijn open, kuste me op mijn voorhoofd en veegde mijn tranen weg toen we naar een een lied over de dood luisterden, gezongen door een stoere Duitse post punkband.

Kijk. Da’s nou een echte man. Zo eentje die je niet vindt op de echte mannen conferentie. Heeft ‘ie niet nodig, als echte man.

Dit bericht is geplaatst in Leven, Liefde, Mannen met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Vrouwen versieren kun je leren!

 1. MCB schreef:

  Ik hou van alle twee de soorten C.
  Lijkt me toch wel spannend om weer eens echt versierd te worden. Maakt mij dat nu uit dat hij er een cursus voor gevolgd heeft.
  Ouderwets geschaakt, veroverd worden dat iemand echt het vuur uit zijn sloffen loopt. (wil ik wel een man op sloffen?)Mooi gedicht een lofzang of met brute kracht op zijn paard gesleurd, meegenomen naar verre oorden. Zeg nou zelf …toch beter dan die trieste parshipsites met correcte profielen en bedachte ijsbrekers.
  Hier spreekt een romantische ziel, mannen moeten vooral anders blijven.

  Als Marilyn French dit zou horen……

 2. Marco schreef:

  Haha, wat een treurigheid op die site.
  Volgens mij heb ik die Tijn, een master-versierder blijkt nu, wel eens ontmoet, maar er gaat geen belletje rinkelen verder. Gelukkig.

  O, er gaat weldegelijk iets rinkelen: kijk even op http://www.masterflirt.nl !!!

  Ik heb deze Tijn geïnterviewd (of een dappere poging daartoe ondernomen) op onze lokale zender een jaar of 6 terug! hahaha…

 3. vandepotgerukte schreef:

  Bent U zeker dat uw goede vriend niet geniepig toch een schriftelijke cursus gevolgd heeft?

  Was getekend

 4. treiner schreef:

  zie je wel dat je versierd wil worden :-)

 5. Tane schreef:

  Als je een poging tot interviewen van een andere man al DAPPER vindt, was deze conferentie zeker leerzaam voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *