Trouw

Vandaag staat er een ingezonden stukje van me over Almere in Trouw. Ze hebben het niet als ingezonden brief geplaatst maar onder Denktank. ‘Poten in de klei heet het’ en het staat ook op de blog onder anti-negatief.

Dit bericht is geplaatst in Almere. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Trouw

 1. Simone schreef:

  Ik heb die hele meningenstapel van mensen die geen kaas hebben gegeten van hetgeen ze een mening over verkondigen volledig terzijde geschoven. Ze zoeken het maar uit.
  Dat is nl. een van de grootste problemen van deze tijd en de hedendaagse democratie, mensen die ergens geen verstand van hebben c.q. ervaring mee hebben geen interesse om zich er daadwerkelijk in te verdiepen maar wel een mening erover hebben (meestal een standpunt waarvan ze denken dat die het collectief waar ze zich mee vereenzelvigen vertegenwoordigt).
  Of we het nou over de openbare ruimte, moederschap (Heleen Mees), Almere (teveel om op te noemen maar meestal mensen die gehinderd worden door fantasie en een gebrek aan een eigen mening, gek genoeg vaak mensen die zichzelf cultureel/ intellectueel noemen) enz. enz.
  Maar ik vind je heel goed hoor Connie, leuk om je stukken te lezen. Ik bewonder je inzet en passie. Maar wat betreft de PVDA was jij niet eerder bezig bij Groen Links? Volgens mij heb ik ooit nog op je gestemd…

 2. Connie schreef:

  Dat voel ik wel met je mee Simone, maar juist dan – als je ergens wel kaas van gegeten hebt – moet je je laten horen! Daarom vraag ik jou naar je mening over de schouwburg. Dat geeft mij de mogelijkheid weer even met een andere bril op naar alle onpraktische / mensonvriendelijke aspecten te kijken. Trouwens: het licht is veranderd. Er is nu normaal mensenlicht. Joepie! Zie je wel dat je laten horen helpt :-)

  GroenLinks, was ik al weer vergeten. Ach ja, pas in Almere…wist ik veel. Ik was net lid. Ze kwamen iemand tekort op de kandiadtenlijst van de Provinciale Staten en met de garantie dat ik er echt nooit in wilde komen, heb ik me op de laatste plaats laten zetten. Had absoluut geen idee. Ben geloof ik twee maanden lid geweest…

 3. Simone schreef:

  Dat is ook wel zo. Maar soms is er zoveel ruis dat ik soms vind dat het teveel energie kost. Als het windkracht 12 is ga je ook niet zeilen…
  Ik ben trouwens voor de tunnel onder het Naardermeer. Maar die is alweer van de kaart geveegd geloof ik. Ook weer op basis van emoties van slecht ingelichte mensen (zo was ook mijn zwager tegen, totaal niet gehinderd door kennis van zaken). Maar goed.
  De plakkertjes op de ramen van het theater (ten behoeve van mensen die niet kunnen zien dat er een gebouw voor hun neus staat) en het interview met de direkteur van het theater in Almere Vandaag voorspellen echter niet veel goeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *