The Write Way

Ergens in de vorige eeuw bedacht Julia Cameron ‘The Artist’s Way’. Een methode die me veel inzicht heeft gegeven in mijn eigen creatieve proces. Op basis van haar methode en mijn eigen ervaring met professioneel schrijven, is The Write Way ontwikkeld. Met een buiging en eeuwige dank aan Julia en The Artist’s Way Amsterdam waar ik de trainingen volgde.
Vanwege corona blijft de Write Way even leeg.

vanaf 6 september in Amsterdam

artistsway Op vrijdag 6 september start er weer een Write Way cursus in Amsterdam.
Al schrijvend gaan we zes ochtenden op zoek naar jouw eigen stem: wat past bij je, wat vind je leuk? Van blogtips tot poëzie, we proberen alles uit. Bovendien krijg je handige tips & trucs waar je teksten van gaan glanzen!
We zijn te gast bij The Artist’s Way Amsterdam in het fijne Salon West!

Opgave of meer weten? Mail me: info@conniefranssen.nl

Start: Vrijdag 6 september

Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Salon West, Admiraal de Ruijterweg 9, Amsterdam
Prijs: € 200
Maximaal 9 deelnemers
Data: 6,13,20,27 september, 4 en 11 oktober.

over mij

Het is 1998. Ik krijg mijn allereerste schrijfopdracht van een veiligheidsinstituut: een voorlichtingsboekje over ladders en trappen. Gááááp. Het werd een van de belangrijkste schrijflessen ooit: je kunt over alles schrijven, alles. Verdiep je en er gaat een wereld open. Sindsdien ben ik talloze boeken, vertalingen, interviews, brochures, nieuwsbrieven, artikelen, blogs, verslagen en website content verder. Die schat aan ervaring heeft me veel geleerd over creativiteit, over blokkades, over smoesjes en niet weten hoe verder. Het heeft me geleerd dat het gaat om het proces. Als dat niet deugt, deugt het resultaat ook niet.

Interview

Lees ook het interview dat Frederike Dekkers voorjaar 2018 met me had.