Stukje ING beleving

“Mama, ik krijg ineens een oranje pasje opgestuurd. Wat moet ik daarmee?” Ah. Isa heeft ‘m al, haar stukje ING beleving. Want zo heet dat volgens de bankdirecteur die van de week bij Matthijs zat. Hij deed erg zijn best ons allemaal het ING gevoel te geven en tot mijn stomme verbazing kreeg hij van Matthijs alle ruimte en werd DWDD een lange ING spot: de nieuwe Ellen – Anouk – werd gepresenteerd en voor al die Postbankers zou er niets veranderen…

Ik ben zo’n Postbanker en vond de Postbank eerlijk gezegd al een tijdje naar. Zo’n  leeuwenpak met een zwetende standupper erin: bah. En dan de blije Ellen met de blauwe ogen, de zure Mulder en de lichte geilheid tussen die twee: nee, ik voel me al een tijdje niet meer thuis bij de Postbank en van de juichtoon van de ING meneer bij Matthijs werd ik erg wantrouwig. En terecht. De volgende ochtend werd bekend dat er duizenden arbeidsplaatsen bij ING verdwijnen. Dat moet die ING meneer geweten hebben. Dat betekent dus dat ING niet te vertrouwen is en keihard zit te jokken op nationale tv. De druppel.

Mijn centjes gaan nu zeker weten verhuizen: een optelsom van kracht en wantrouwen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *