Sex-bot en USB-sloffen

“Kijk Ceetje,” zegt mijn lief. “Ik heb dit stukje voor je uitgeknipt. Warme voeten terwijl je werkt.” USB-sloffen lees ik. Sloffen die je middels een USB kabeltje linkt aan je PC en die dan de voetjes lekker warm houdt.

Wat zijn er toch veel dingen om over na te denken in het leven. En hoe meer er uitgevonden wordt, hoe erger het wordt. De sexbot bijvoorbeeld. Volgens een hooggeleerde hoogleraar zal het niet lang meer duren of wij kunnen allemaal een sexbot voor Sinterklaas vragen. Nou ja, in ieder geval de mannen want op het plaatje bij het artikel stond een mevrouw bot. Geen struise Rooie Sien maar een bescheiden Aziatisch typje. Soort Thaise seksslavin, net echt, maar dan op batterijen.

Dus ik lag bij Poort Dok een beetje te loungen in de zon, en de hond loungte naast me op zijn eigen zitzak, het leven was mooi en ik dacht na over de sexbot. Het heeft namelijk heel veel voordelen. Prostitutie wordt overbodig en vrouwenhandel dus ook. Je zet gewoon een peloton botjes achter de ramen, schemerig, rozig lichtje erop en je ziet er niets meer van! Voor mannen die emotioneel analfabeet zijn – en dat zijn er vele zoals wij dames weten! – is het ook prettig. Geen gezeur meer over hoofd of buikpijn of wanneer zie ik je weer en waar denk je aan en we moeten het over ons hebben….Nooit meer ruzie of dure verleidetentjes. Gewoon wham bam en je hoeft niet eens meer thank you mam…En als je zin hebt in groot en blond of klein en donker, of allebei, schaf je die gewoon aan. Een eigen harem behoort ineens tot de mogelijkheden. Zou je het trouwens ook met meerdere bots tegelijk kunnen doen?

Aan de andere kant, het blijft natuurlijk een bot. En een bot moet opgeladen worden, neem ik aan. Hoe zou dat dan gaan? En waar zit de stekker?? Of de aan en uitknop. En stel je wilt, ummm, relationele betrekkingen aangaan met een mevrouw of meneer bot: is dat dan vreemdgaan? Zo nee, waarom niet? Zo ja: waarom wel?

Zou ik zelf ooit willen seksen met een bot? Ik weet vrijwel zeker van niet. Ik vertrouw dingen niet zo. USB-sloffen leveren vast brandblaren op. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheid van storingen in de sexbot. Dat meneer of mevrouw bot bijvoorbeeld niet meer afgezet kan worden en dat het dan pak ‘m beet 12 uur duurt voordat de batterijen leeg zijn. Hoe ga je dat dan aan je baas uitleggen als je je ziek meldt op maandagochtend? Bij mij slaan de circuits in ieder geval aardig door als ik er over nadenk. Een voordeel heeft het wel zo’n interrobottelijke affaire: relaties met mensen lijken dan vast appeltje/eitje!

Dit bericht is geplaatst in Mannen, Seks, Vrouwen met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Sex-bot en USB-sloffen

  1. René van Gellekom schreef:

    Nou ja zo bot zou ik het niet willen stellen.

  2. Connie schreef:

    Ha, lekker scherp op de vroege maandagochtend. Daar hou ik van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *