Nieuwe liefde

Mediteren is fijn maar van leuke spulletjes kun je toch ook erg gelukkig worden. Neem de Iphone. Eigenlijk   ben ik vorig jaar in NewYork al verliefd op hem geworden. In de Apple Store op Fifth. Maar ik mocht toen niet van lief. En gelijk had ‘ie. Sinds een week is ‘ie nu toch mijn nieuwe beste vriendje want – hoera – mijn telefoonabonnement was over dus ik was weer vrij! En nu heb ik dus die nieuwe en ik vraag me af hoe ik ooit zonder heb gekund. Oke, vier dagen is kort om al iets te zeggen over een relatie. Maarre vier weken ook, en vier maanden, vier jaar, veertig jaar!  Als het over  mensenrelaties gaat  althans. Want die veranderen steeds, jij verandert, of de ander, of de situatie….zucht.

Nee, dan mijn Iphone, die doet precies wat ik wil dat ‘ie doet. En dat doen mannen ook lang niet altijd. Bellen, sms’en, muziek maken, me het laatste nieuws over de voor mij onbegrijpelijke kredietcrisis geven, mijn leven overzichtelijk houden en Iph vertelt me zelfs waar ik ben als ik verdwaald ben! Hoe cool is dat? Kom daar nog maar ’s om in moderne relaties! Goed, Iph heeft geen warme armen, maakt geen latte voor me als ik moe voor de buis hang en geeft ook lang niet zulke wijze adviezen als mijn hartsvriendin. Maar afgezien daarvan: I hartje Iph.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Nieuwe liefde

  1. René schreef:

    Nee het apparaatje kan mij niet bekoren. Het is een beetje overhyped ding naar mijn mening. Geef mij maar een gewone telefoon om mee te bellen en muziek luisteren doe ik bij voorkeur thuis, net als internet surfen.

    En wat de adressen van kennissen en vrienden betreft die staan gewoon in een leuk boekje.

  2. myra schreef:

    nieuwe liefde / nieuwe vormgeving.
    Je blog ziet er fris uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *