Lolle, niet doen! Er ist verheiratet!

O jee. Lolle heeft iets met een getrouwde man. Lolle, doe nou niet. Dat loopt ganz slecht ab…

Lolle is de hoofdpersoon in Berlin, Berlin. En Berlin, Berlin is mijn nieuwe favoriete serie. Samen met Brothers and Sisters, maar die komen maar een keer per week moeilijk doen en dan meestal ook nog ongeloofwaardig moeilijk op z’n Amerikaans. En Lolle is gewoon. Gewoon leuk, gewoon Europees en dus erg herkenbaar. En nu is ze verliefd op de foute – want verheiratet – man, die ook wel weer erg leuk is dus snappen doen we het allemaal. Nou ja, ik dan. En wat helemaal dolle spass is, hij is ook op haar! En we weten het allemaal: EU seks is stukken leuker en reëler dan USA sex, dus iedere avond om 7 uur zit ik Lolle toe te spreken. Bind je nou niet! Neehee, niet verliefd worden! Hou het los! Maar Lolle trapt er met wijdopen, prachtige ogen in en bumst zich regelrecht naar een gebroken hart. Ik voorspel dat dat hartje genezen gaat worden door haar neef, ook al zo’n leukerd, bij wie ze inwoont. En dan is er nog een prettig gestoorde buurman en een door de wol geverfde vriendin die helemaal nergens een punt van maakt en vorige week een nacht doorbracht bij een biseksuele opdrachtgeefster van de neef. Zijn jullie er nog? Nou ja, dit soort leuke o zo herkenbare verwikkelingen iedere avond op 3.

En ik las ook nog iets over een nieuwe animatieserie rond een gay cavia. Waarbij de makers het heel lastig vonden te besluiten hoe groot de bobbel in de caviabroek mocht zijn. Toen hebben ze maar besloten die net zo groot te maken als de borst van buurvrouw hamster…Soms…Kweenie….Doe mij Berlijn maar.

Dit bericht is geplaatst in Humor, Leven, Liefde, Mannen, Relatie, Seks, Vrouwen met de tags , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Lolle, niet doen! Er ist verheiratet!

 1. René schreef:

  Jeetje ik lees dat er een meisjehart klopt!!!!
  Het siert je Conny

 2. Connie schreef:

  Danke sehr…:-)

 3. Ko van Dijk schreef:

  Leuk weblog Connie! Goede artikelen. Ik heb met plezier een aantal gelezen en zal je in toekomst proberen te volgen. Groet van Ko.

 4. Caroline schreef:

  Lieve Connie,
  watn heerlijke toeval!Ik was aant rondsnuffelen door de googlewereld op zoek naar mijn voormalige lievelingsserie Berlin Berlin. en ten midden staat er jou naam… ?! weetje nog we hebben samen in het forum gezeten. En ik moest nog vaker aan je denken , maar ben je nummer etc. kwijt. wat een grappig en niet bedoeld omweggetje om op die manier jou te vinden! heerlijk te zien dat je passies nu je leven zijn..echt geweldig. als je tijd en zin hebt, kijk maar op mijn blog http://www.carocou.com ,daar staan ook mn contactgegevens.
  en ja misschien kunnen we live n keer samen onze BerlinBerlin passie delen:-)
  warme groet van
  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *