La reina dalla piste rossa

Oftewel, koningin van de rode piste. Voor de niet – skiers: je hebt groen, blauw, rood en zwart. En vandaag mocht ik met de meester naar rood. Alle zeilen bijzetten om niet heftig uit de bocht te vliegen, maar heel en zonder te vallen beneden gekomen. Trillend van de inspanning en o zo trots. Ook Isa heeft als enige van haar klasje rood bereikt. Met snowboarden. Het is zooo leuk haar stoer langs te zien vliegen. Lief doet zwart uiteraard en zint op lange heftige tochten maar ik ken hem: afzien afzien, gaan tot het gaatje en daar passen Isa en ik toch hartelijk voor. Wij zijn de rode prinsessen en dat houden we even zo.

En verder? Ik wil jullie niet gek maken, maar stel je een spectaculair berglandschap voor. Elke dag zon en sneeuw. Er wordt zowel Italiaans als Duits gesproken en gegeten: the best of both worlds. Vlieg met Ryanair voor 20 euro naar Milaan Bergamo, neem daar de shuttlebus naar de Dolomieten en enjoy…

Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.

0 Reacties op La reina dalla piste rossa

  1. Marcel schreef:

    hmmm, lekker hoor, ik ga over 3 weekjes, wel werk natuurlijk, heel hard werken en een helidrop op een of andere berg in verbier zwitserland…
    “ik wil jullie niet gek maken”…
    je kan ook gewoon bij tv gaan werken.
    ps. mis je wel hoor, nu mijn locale verslaggeefster almere verlaten heeft, moet ik t uit de krant halen van jorritsma en grease…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *