Job it is! Of misschien ook niet.

Ik ben er uit: ik ga op Job stemmen. Je moet er toch helemaal niet aan denken dat Rutte premier wordt, op een tandem met Geert? Job dus. Terwijl ik eigenlijk liever op Femke stem. Alhoewel Pechtold net op de radio ook goed was. Maar Pechtold is nog geen Alexander. Wanneer wordt iemand een household name eigenlijk? En Pechtold in een kabinet, dat loopt niet goed af. En Femke heeft het nog nooit gedaan – hoogste tijd. Het allerliefste wil ik Femke als MP. Als de VS een zwarte president kan hebben, moet een capabele vrouw bij ons toch ook kunnen?

Nou ja, een ding is duidelijk: nog een paar dagen te gaan en geen idee. Ik weet, zoals gewoonlijk, heel goed wat ik niet wil en niet wat ik wel wil.

Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Job it is! Of misschien ook niet.

  1. Marloes schreef:

    Ik ga voor Femke. Ik snap dat het strategisch handiger is op Job te stemmen, maar ik stem toch liever met m’n hart. Femke it is.

  2. simone schreef:

    Ik zit ook op deze manier in de knoop, maar stem zeker niét op Cohen (zie je geen Job…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *