iPhone, iWant!

Ik geef het toe: ik ben hebberig. Gek op gadgets: mobieltjes, laptops, PDA’s, blackberry’s – nou ja, ik heb niet alles en wat ik heb in enkelvoud, maar toch. De iPhone hype heb ik bewust genegeerd sinds ik in de winkel gehaakte hoesjes voor de iPod zag liggen. Soort sokje van niks. Waarschijnlijk voor een dubbeltje gepunnikt door een zielig kindje in verweggistan. Prijs in NL: 29,99 euri. ‘Ja mevrouw, er staat Apple op…’zei achterlijke verkoper. Duh! Pleur toch op man! Met je appeltjeslogo! Maar ja, na enthousiaste verhalen van vrienden toch even stiekem op iPhonesite gekeken en oh wat is tie mooi! En wat kan je er veel mee! Ik ga NU beginnen met sparen en dan hoef ik noooit van m’n leven meer iets van appel. Nou, misschien een heel klein notebookje dan nog, da’s toch wat handiger in m’n rugzakje dan mijn delletje….

3e Kwartaal 2007 ligt ‘ie pas in de winkel. Moet ik nog de lente en zomer zonder…Alhoewel, van de zomer naar VS, misschien dat ik dan daar…Ik denk dat ik NoLogo nog maar ’s ga lezen.

Dit bericht is geplaatst in Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *