Ik hou van je, ik hou niet van je

Bloemist Kees Tak staat met een grote bos bloemen voor de deur. ‘Dank voor je prachtige verhalen’ staat er op het kaartje. De bloemen zijn gestuurd door stadsarchivaris Ellis.

Het is traditie zo langzamerhand. Voor de vierde keer hebben we een tentoonstelling gemaakt in het kader van de Week van de Geschiedenis 2008: ‘Verhalen van Almere. Ik hou van je, ik hou niet van je. Jong en oud over Almere.’

De tentoonstelling werd zaterdag in de C-passage van het stadhuis geopend maar daar heb ik niet veel van meegekregen omdat ik als een levend vaatdoekje in een hoekje zat. Koorts en kotsen. Toen de high tea werd binnengedragen werd, was het voor mij hoog tijd snel te vertrekken…maakt niet uit, de tentoonstelling hangt er tot januari. Foto’s van Geert van der Wijk samen met stukken uit mijn interviews met jong en oud Almere: zowel audio als beeld. De integrale verhalen staan weer op het Geheugen van Almere.

Dit bericht is geplaatst in Almere met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *