Gerommel in het fietsenhok

Het heeft wel wat, vind ik, stiekeme seks in het fietsenhok. Het doet denken aan je middelbare schooltijd. Aan toen het leven nog simpel was en verantwoordelijkheid niet verder ging dan Franse woordjes als soixanteneuf leren.

Maar dan ben je groot en heel erg volwassen. Met een grote mensen carriere en een grote mensen gezin. En ineens is er weer dat franse woordjes gevoel. Onontkoombaar.

Elkaar steeds net ietsje te lang aan zitten kijken tijdens saaie raadsvergaderingen. Dicht langs elkaar heen lopen op de gang. Misschien af en toe een inleidend mailtje. Een overleg waarbij je net iets te dicht naast elkaar zit. De spanning stijgt.

En dan kom je elkaar tegen in het fietsenhok. Zij boog natuurlijk net voorover om haar fiets los te maken…Tsja, dan haakt de wethouder af en wordt de man wakker. Een aanraking, een kus. Gedragsregels smelten weg. Protocollen worden gesmoord in de passie. Mooi hoor.

En de stad Nijmegen? Die staat gewoon net zo stevig als de afgelopen eeuwen, de rivier blijft stromen en droomt van liefde en ontsnappen aan saaie levens.

Dit bericht is geplaatst in Mannen, Politiek, Seks, Vrouwen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Gerommel in het fietsenhok

  1. kovandijk schreef:

    Hahah, zo kun je het ook bekijken! Opgeklopte verontwaardiging van inderdaad saaie bestuurders die heimelijk de wethouder gelijk geven maar politiek hun kansen waarnemen. De praktijk heeft echter bewezen dat het publiek minder aanstoot neemt aan een seksuele uitspatting dan de oppositie wil doen geloven. Wie zien dat aan Clinton en Oudkerk.

  2. Marco schreef:

    Ik heb niet het gevoel dat we voor dit soort relletjes bang hoeven te zijn in Almere. Het fietsenhok biedt te weinig privacy…
    Een beetje meer passie zou overigens wel welkom zijn met dit kruidenierscollege.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *